E-bike

E-bike
klever

Klever

Klever - een merk uit Nederland - ambieert kwaliteit en performance. Klever maakt e-bikes met in het achterhoofd duurzaamheid, de fietsen en hun batterijen gaan zeer lang mee, zijn eenvoudig te upgraden en het framework vergt weinig onderhoud. Klever heeft het beste e-bike achterwiel motorsysteem wat zich uit in - zeer - krachtige fietsen. Power, duurzaamheid en rijplezier!

Ga naar Klever
ketler

Kettler

Kettler staat sinds 1978 bekend als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en kwaliteit “made in Germany”. De fietsen worden met de grootste nauwkeurigheid ontworpen, geproduceerd en getest op kwaliteit, en dit in de vestiging in Saarland. De fietsen werden ontwikkeld met het oog op een ergonomische zithouding en comfort.

Ga naar Kettler
Specialized

Specialized

Een e-bike van Specialized staat voor kracht en innovatie. Hun motto is niet voor niets “Innovate or Die”. De modellen zijn de Specialized Vado of de Specialized Como en zijn uitgerust met een kwalitatieve Brösemotor, deze is geluidloos en soepel bij het aanpassen van de ondersteuning. Specialized is een Amerikaans merk maar de Vado en Como worden ontwikkeld in Zwitserland.

Ga naar Specialized
frappe

Frappé

Frappé - een Tsjechisch merk - staat voor retro en trendy e-bikes. De fietsen zijn afgemonteerd met een Shimano steps motor en batterij.

Ga naar Frappé