Kledij

Kledij
Castelli

Castelli

Castelli heeft als missie de meest innovatieve kleding te ontwerpen voor fietsers die streven naar maximale sportieve prestaties. “You know you’re getting an unfair advantage” is niet voor niets het motto van Castelli. Het merk is de keuze van vele fietsliefhebbers en profs, onder andere van het topteam Sky.

Ciclist biedt een “shop in shop” waardoor we een zeer uitgebreide collectie van Castelli aanbieden. Daarnaast zijn we exclusief verdeler van de collectie David Miller Castelli Chapter III . Deze collectie werd voor Castelli ontworpen door ex-profrenner David Miller.

Chapter 3

Castelli Chapter 3

De carrière van voormalig toprenner David Millar bestaat uit drie delen, zo zegt hij zelf. Deel 1 was de start van zijn carrière, deel 2 het gedeelte na zijn dopingschorsing van 2 jaar. En deel drie, of liever Chapter III? Dat is de carrière die hij maakte bij het wielerkleding merk Castelli. Want na jaren als levend reclamebord rond te hebben gefietst wilde hij nu wel eens zelf bepalen wat hij zou aantrekken op de fiets. En daaruit is de Castelli Chapter III David Millar collectie ontstaan. 

Specialized

Specialized

Specialized ademt design en innovatie, wat we ook in hun fietskledij terugvinden.

 

Çois

Çois

Çois Cycling Legacy - een Belgisch merk - biedt vrijetijdskleding voor de gepassioneerde fietsliefhebber.

Ale

Alé

Alé - een Italiaans merk - brengt fietskleding met een strak en modieus karakter.

Assos

Assos

Assos is gekend bij elke gepassioneerde fietsliefhebber. Assos biedt de beste fietsbroeken en worden bedacht in Zwitserland.