Kledij

Ciclist specialized
Castelli winterkleding

Castelli

Castelli heeft als missie de meest innovatieve kleding te ontwerpen voor fietsers die streven naar maximale sportieve prestaties. “You know you’re getting an unfair advantage” is niet voor niets het motto van Castelli. Het merk is de keuze van vele fietsliefhebbers en profs, onder andere van het topteam Sky.

Ciclist biedt een “shop in shop” waardoor we een zeer uitgebreide collectie van Castelli aanbieden. Daarnaast zijn we exclusief verdeler van de collectie David Miller Castelli Chapter III . Deze collectie werd voor Castelli ontworpen door ex-profrenner David Miller.

Sportful kleding

Sportful

Enjoy your ride in comfort & style

In 1974 creëerde Dottore Giordano Cremonese het merk Sportful. Hij had in het bedrijf van zijn ouders een pak vervaardigd om deel te nemen aan de “Marcialunga” een
XC-country event in Italië. Dit was zo’n succes dat veel sporters naar Fonzaso afzakten om ook zo’n pak te kopen. Het merk “Sportful” was geboren. Vanaf 1985 wordt ook wielerkleding gemaakt.

Specialized

Specialized

Specialized ademt design en innovatie, wat we ook in hun fietskledij terugvinden.

 

Q36.5 winterkleding

Q36.5

Q36.5 is een extreme visie op de toekomst van de concurrerende fietskleding.

De droom van Q36.5 was om een ​​iconisch product te maken dat representeert wat de toekomst van fietskleding zou kunnen zijn.

Q36.5 werkt samen met Italiaanse toptextielpartners om de meest efficiënte wielerstoffen ter wereld te ontwikkelen. Het gebruik van gepatenteerde hoogwaardige stoffen die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in fietskleding in combinatie met de radicaal essentialistische snit en styling van kleding, stelt Q36.5 in staat enkele van de lichtste fietskleding ter wereld te produceren.

Cois Cycling Legacy

Çois Cycling Legacy

Çois Cycling Legacy - een Belgisch merk - biedt vrijetijdskleding voor de gepassioneerde fietsliefhebber.

The Vandal retro & urban cycling gear

The Vandal

Kleding met liefde voor de koers

Uniek, eerlijk en ecologisch. Draag The Vandal en toon je passie voor de fiets.

AGU regenkledij

AGU regenkledij

AGU heeft een ruime collectie regenkleding.