Race

Race bike specialized
Specialized

Specialized

Een racefiets van Specialized is een staaltje perfectie en innovatie. Hun motto is niet voor niets “Innovate or Die”. De toppers uit de collectie zijn de Venge (aero), Tarmac (allround) en Roubaix (comfort). Cancellara, Boonen, Stybar, Gilbert en Sagan boekten tal van successen met een Specialized racefiets! 

Ga naar Specialized
De Rosa

De Rosa

De Rosa staat voor cult en innovatie. In de jaren ‘50 begon Ugo De Rosa met het bouwen van frames voor racefietsen. Een van onze grootste Belgische wielrenners, Merckx, won de Tour De France, Ronde Van Vlaanderen, het wereldkampioenschap en het werelduurrecord met een De Rosa fiets. De Rosa maakt hun fietsen uit staal en uit titanium met de hand in Italië. De paradepaardjes zijn de Protos, SK, King en Idol.

Ga naar De Rosa

Colnago

Colnago is een Italiaans fietsmerk. Het fietsmerk werd in 1952 opgericht door oud-wielrenner Ernesto Colnago. Het Italiaanse Colnago is een van de grote fietsmerken uit de geschiedenis van de wielersport. De naam heeft een stevige reputatie van kwalitatief hoogwaardige fietsen. Sinds begin jaren zeventig maakt het gebruik van het kenmerkende logo met een schoppenaas. In die tijd werkte Colnago als fietsenbouwer voor de Molteni-ploeg nauw samen met Eddy Merckx. In 1972 brak Merckx in Mexico Stad het werelduurrecord op een fiets van Colnago. Door de jaren heen was Colnago fietsenleverancier van diverse topploegen.

 

Ga naar Colnago
look

Look

Look is een merk met ambacht. Het merk staat aan de basis van de uitvinding van de klikpedalen en was het eerste merk dat het carbonframe tot leven riep in 1986. Ook vandaag staat Look voor technologie, design en innovatie. Het merk won 4 keer de “fiets van het jaar” award in Frankrijk, net vanwege het design en de innovatie. Daarnaast is Look een van de eerste merken die de e-racefiets op de markt zet. Ook goed te weten: de fietsen worden geassembleerd in Frankrijk.

Bij Ciclist kan je terecht voor het volledige gamma van Look e-race!

Ga naar Look