Bianchi

Historie uit Italië het fietsenmerk Bianchi, ooit begonnen met motorfietsen, auto's en daarna met fietsen. Eduardo Bianchi toen 20 jaar, startte met een fietsenwinkel in de binnenstad van Milaan in 1885. Al snel bleek dat het om heel kwaliteitsvolle fietsen ging en moest Eduardo uitwijken naar een groter pand. 

Bianchi heeft geruime tijd in het wielrennen gesponsord, zo behaalde enkele toppers grote succesen op Bianchi: Fausto Coppi - Felice Gimondi - Mario Cipollini & Marco Pantani.

Bianchi heeft een ruim aanbod van racefietsen, MTB's alsook elektrische, stadsfietsen en e-bike's, ...

Colnago

In 1952 werd Colnago opgericht door Ernesto Colnago, een taliaans fietsenmerk dat naar buiten komt met de beste geometrie. Het merk heeft zijn naamsbekendheid gehaald uit sponsoring aan de profploeg mapei eind jaren '90. Daarna zijn ze nog talrijk aanwezig geweest in het wielrennen bij ploegen als: Rabobank, Team milram, Team Europcar en onze Belgische top-velrijder Sven Nys reed ook al jaren op Colnago.

De Rosa

De Rosa, opgestart als familiebedrijf door Ugo De Rosa. Een italiaans fietsenmerk uit het hoogste segment van de racefietsen. Begin jaren '50 ging de eerste 'De Rosa'-zaak open en begon de bouw van fietsenkaders met een herkenbaar rood hart. Eddy Merckx reed enkele jaren op De Rosa en daarna werd Ugo ook technisch adviseur van het fietsenmerk Mercx. 

Kettler

Kettler Alu-Rad staat sind 1978 bekend op het gebied van lichtgewicht fietsen en duitste kwaliteit. Bij Kettler werd de eerste aluminium fiets ontwikkeld en gemonteerd. Al sinds meer dan 30 jaar blijven de medewerkers van de duitste kettler fabriek in Saarland met de grootste nauwkeurigheid: assembleren, lakken, technisch keuren en testen ze alles op kwaliteit.

Kettler Alu-Rad design & kwaliteit, gemaakt in Duitsland

Klever

Klever gaat voor de beste rijervaring. Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco een bedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in de scooter en motorindustrie, waarvan de laatste 25 jaar ook op de elektrische mobiliteit zijn gericht. Klever zelf is 11 jaar geleden opgericht en biedt een uitstekende duitse kwaliteit, betrouwbaarheid en het doel is om klanten zo goed mogelijk te servicen.