Ciclist Schilde

Ciclist streeft naar kwaliteit en techniciteit binnen het aanbod aan fietsen. Ciclist verdeeld meerdere Italiaanse hoogstaande fietsmerken alsook de Duitse degelijkheid kan U bij ons terugvinden. Wij werken alleen maar met toonaangevende merken die enorm gewardeerd worden in deze fietstijden.

In onze atelier zetten mijn team en ikzelf hun kennis telkens in om uw fiets te herstellen en uw fietsbeleving te optimaliseren. Dit is elke dag opnieuw onze uitdaging en ook onze belofte! 

Ook blijven ik en mijn collega Annick ons bijscholen in de Bike-Fit, beiden ex-shimano collega's waardoor wij dit up-to-date blijven houden, zodat wij onze klanten een optimale fietshouding kunnen aanbieden.

Wanneer U bij ons vertrekt zit U als gegoten op Uw fiets en hopen wij zo blessures te voorkomen bij onze Ciclist klanten. 

Guy de Meyer 

Bestuurder

Team

Guy De Meyer
Zaakvoerder
Daniel Hertogh
Verantwoordelijke verkoop
Annick Dircx
Verantwoordelijke verkoop / Bike-Fit
Paul Van Esbroeck
Mechanieker
Gerry Druyts
Mechanieker
Joyce Foubert
Administratie & Marketing verantwoordelijke

Specialized Concept store Sint-Job

Ciclist heeft sinds juli 2020 een tweede vestiging opgericht in Sint-Job-in-'t-Goor.

Ciclist streeft naar kwaliteit en techniciteit binnen het aanbod aan fietsen. In Sint-Job-in-'t-Goor maakt onze winkel deel uit van het door Specialized uitgekozen premium resellers netwerk. Het is een toonaangevend merk in dat enorm gewardeerd wordt in deze fietstijden, met enkele grote namen die op een Specializedfiets rijden hierdoor is er een grote community geboren rond dit fietsenmerk. 

Specialized is een merk dat van A tot Z alles kan aanbieden, ook belangrijk in alle prijsklasses zijn ze gevestigd. Breng daarom zeker een bezoekje in ons nieuw filiaal te Sint-Job-in-'t-Goor en laat Uw ogen genieten van het Amerikaans topmerk Specialized.

 

Guy de Meyer 

Bestuurder