Road

Een racefiets van Specialized is een staaltje perfectie en innovatie. Hun motto is niet voor niets “Innovate or Die”. De toppers uit de collectie zijn de Aethos (performance), Tarmac (allround) en Roubaix (comfort). Je dromen zijn niet meer onbereikbaar op deze fietsen, ze liggen binnen handbereik en daar gaan wij samen voor! 

Enkele zeer grote namen boekten tal van successen met een Specialized racefiets: Evenepoel, Boonen, Stybar & Sagan. 

MTB

Mountainbiken is aantrekkelijker geworden de laatste jaren, het avontuur opzoeken in de groene omgeving. Met vriendinnen, met maten op een zondagochtend de bossen is, wat wil je nog meer? Of het nu is om je snelheid te achtervolgen, grenzen te verleggen of even alles los te laten qua stress en de mooie natuur op te snuiven. Specialized heeft een zeer ruim aanbod van ultralichte XC-machines tot Do-it-all MTB's, of jij was diegene die als een echte snelheidsduivel door de bossen wil zoeven? Wees gerust bij het assortiment van Specialized vind jij jou MTB-buddy, laat die motivatie maar komen!

Gravel

Vrijheid – avontuur en de ervaring, drie factoren waar het allemaal om draait met deze Gravel fietsen. Een nieuw soort rijkdom om dit alles te ervaren samen met jou passie voor het fietsen. Die passie wordt aangesterkt door de mooie omgeving: natuur, heuvels -en/of bergachtige landschappen alles leidt naar een onvergetelijk avontuur! Ben jij er ook al klaar voor?

Active

Een fiets nodig voor je dagelijkse routine? Hier hebben wij een leuk assortiment Fitness-bikes voor je klaar staan. Ga voor de snelste boodschappen-ronde of liever naar het werk in een recordtijd, of maak er een ontspannend fietstochtje van alleen of met vrienden. 

E-bike

IT’S YOU, ONLY FASTER 

In 2009 heeft Specialized zijn eerste elektrische fiets ontwikkeld. Met enkele key’s voor ogen: aanvoelen als een normale fiets, goed fietsgevoel en we zouden er graag zelf op rijden. Zodoende is hier de Turbo E-bike uitgekomen: It’s You, Only Faster, het gevoel dat je met superbenen op een “normale fiets” zit is geboren.