Visie - Ciclist Specialized Concept Store

Ciclist streeft naar kwaliteit en techniciteit binnen het aanbod aan fietsen. Ciclist maakt deel uit van het door Specialized uitgekozen premium resellers netwerk. Het is een toonaangevend merk in dat enorm gewardeerd wordt in deze fietstijden, met enkele grote namen die op een Specializedfiets rijden hierdoor is er een grote community geboren rond dit fietsenmerk. 

In onze atelier zetten mijn team en ikzelf hun kennis telkens in om uw fiets te herstellen en uw fietsbeleving te optimaliseren. Dit is elke dag opnieuw onze uitdaging en ook onze belofte! 

Ook blijven ik en mijn collega Annick ons bijscholen in de Bike-Fit welgenaamd de Retül fit, zodat wij onze klanten een optimale fietshouding kunnen aanbieden. Wanneer U bij ons vertrekt zit U als gegoten op Uw fiets en hopen wij zo blessures te voorkomen bij onze Ciclist klanten. 

Guy de Meyer 

Bestuurder 

Guy De Meyer
Zaakvoerder
Annick Dircx
Verantwoordelijke verkoop / Bike-Fit
Daniel Hertogh
Verantwoordelijke verkoop
Massimo Vanderaerden
Mechanieker
Gerry Druyts
mechanieker
Paul van Esbroeck
Mechanieker
Joyce Foubert
Administratie & Marketing verantwoordelijke

Ciclist Schilde

De branding Ciclist bestaat reeds 3 jaar, voorheen is het opgestart onder de naam Lexpres. Maar dit enkel voor de winkel in Schilde op de plaats waar onze winkel nog steeds gevestigd is. 

Ciclist streeft naar kwaliteit en techniciteit binnen het aanbod aan fietsen, in Schilde verdelen wij meerdere Italiaanse hoogstaande fietsmerken alsook de Duitse degelijkheid kan U bij ons terugvinden. Wij werken alleen maar met toonaangevende merken die enorm gewardeerd worden in deze fietstijden.

Heeft U meer interesse in Bianchi, Colnago, De Rosa, Kettler of Klever bezoek dan zeker ons filiaal te Schilde

 

Guy de Meyer 

Bestuurder